واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

افشای تبادل پیام میان رام‌الله و واشنگتن

یک روزنامه صهیونیستی اعلام کرد، تشکیلات خودگردان و آمریکا در راستای حل اختلافات گذشته و ازسرگیری روابط، پیام‌هایی را با یکدیگر مبادله کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۱۸ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 09
کد خبر: ۱۵۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر ، روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» اعلام کرد، در راستای اصلاح امور و پایان قطع ارتباط «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و نمایندگان وی «جارد کوشنر» و «جیسون گرینبلات» پیام‌هایی میان رام‌الله و واشنگتن رد و بدل شده است.

این روزنامه به نقل از مسئولی عالی‌رتبه در رام‌الله اعلام کرد، تشکیلات خودگردان قصد دارد «فرصتی طلایی» به دولت آمریکا بدهد و بزودی هیأتی عالی‌ربته از مسئولان تشکیلات به ریاست «ماجد فرج» به واشنگتن می‌رود تا با مقامات ارشد آمریکایی گفت‌وگو کند.

 

در ادامه این گزارش آمده، تماس‌ها و بحث‌های محرمانه میان نزدیکان ترامپ و عباس (ابومازن) درباره این مسأله صورت گرفته، هر دو طرف موضعی مثبت داشته‌اند و امکان تجدید روابط وجود دارد.

اسرائیل‌هیوم درباره علت این تجدیدنظر تشکیلات خودگردان نوشته، این نهاد فلسطینی از کشورهای فلسطینی ناامید شده است، کشورهایی که علی‌رغم خواست عباس برای تحریم نشست بحرین، در این نشست شرکت کردند.

در پایان گزارش مذکور آمده، به نظر می‌رسد یکی از اهداف نشست مذکور افزایش فشار بر محمود عباس بوده و این خواسته، محقق شده است.

 

از زمان روز کار آمدن دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ و تصمیمات وی در قبال شهر قدس و شناسایی این شهر فلسطینی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و به دنبال آن انتقال سفارت آریکا به از تل‌آویو به این شهر، روابط سیاسی فلسطینی‌ها به ویژه دولت خودگردان به ریاست محمود عباس با آمریکایی‌ها متوقف شده است.

از آن زمان، تشکیلات خودگردان فلسطین که زمانی برای انجام گفت‌وگوهای سازش و دست‌یابی به توافق با صهیونیست‌ها به میانجیگری آمریکایی‌ها دل بسته بودند، خواستار کنار گذاشتن واشنگتن از این مذاکرات شد و گفت که دیگر نمی‌توان به آمریکایی‌ها به عنوان «میانجی‌های بی‌طرف» اعتماد کرد.

 

افزون بر این اقدامات ضد فلسطینی، آمریکا طی بیش از یک سال گذشته تبلیغات گسترده‌ای برای طرح صلح ادعایی خود موسوم به معامله قرن انجام داده است. این طرح به دنبال حذف همیشگی بازگشت آوارگان فلسطینی (مطابق آمار شش میلیون) به سرزمین خود و اسکان آن‌ها در «وطن جایگزین» یعنی کشورهای دیگر است و به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی در دولت آمریکا و انتقال سفارت این کشور از تل‌آویو به شهر قدس در این راستا انجام شده است و قرار نیست کشوری به نام فلسطین به پایتختی قدس به رسمیت شناخته شود.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار